O NAMA

Slika_ribarnica_onama_700

Naša mala ribarnica

Naša priča

Nekada davno, čovek je lovio ribu da bi se prehranio. Poštovao je vodu, zemlju, životinje, biljke. Uzimao je onoliko koliko mu je potrebno da prehrani sebe i svoju porodicu. Poštovao je zakone prirode i usud i onda kada bi se sa vode vratio bez ulova.

Priroda i rijeka – za našu porodicu znači bekstvo od gradske vreve, zaustavljanje trenutka i potraga za mirom. S druge strane, ribolov u našoj porodici predstavlja vraćanje na početak - ritual. Svi članovi od malih nogu, strastveno prenose “male tajne velikih majstora” kako nadmudriti koju ribu, kako se koja ponaša i pod kojim okolnostima i nadasve poštovati je… Takođe, i priprema specijaliteta od ribljih proizvoda su postali neka vrsta takmičenja u nas.

Sada, u našim zrelim godinama, ima se i iskustvenog znanja. Sticajem okolnosti i uz podršku prijatelja koji su bili u prilici da probaju ribu koju spremimo za nas i njih,došli smo na ideju da spojimo lijepo sa korisnim. Kako za nas tako i za sredinu u kojoj živimo. Odlučili smo da otvorimo ribarnicu koja će imati pored sveže ribe i plodova mora, i uslužno pečenje i priprema ribe i drugih specijaliteta i dodataka ribi.

Za lokaciju ribarnice izabrali smo deo grada koji već duže vrijeme ima pokrivene  sve djelatnosti osim ribarnice. Usluga pečenja i pripreme ribe otvara još jedno polje - polje kreativnosti gdje mi imamo entuzijazma i prostora da iskažemo svoju maštu, što je i bio cilj, obogatiti riblje proizvode sa raznim dodacima, da zadovoljimo naše cijenjene mušterije. Jer, logika je jasna, ako su one zadovoljne i mi imamo razloga biti zadovoljni. Naša skromna ribarnica je zamišljena kao korisna i topla radnja, gdje ljudi mogu kupiti svežu ili pripremljenu riječnu i morsku ribu raznim prilozima, uz (ništa manje važno) srdačnu uslugu.

Tuzla je relativno mali grad, svi se manje-više znaju. Naši sugrađani koji su do sada probali naše proizvode i uopšte – uslugu, ocenili su ih najvišim ocenama kako na društvenim mrežama tako i vraćajući nam se. Ostali izvolite. Kušajte nas!

IMG-59cd0417f59a6ca32bfbcb93817e0981-V

Zašto mi ?

PO ČEMU SMO PREPOZNATLJIVI

demo-attachment-1065-grrrf

BRZA DOSTAVA

demo-attachment-1022-v

VRHUNSKA PRIPREMA

fish

SVJEŽA RIBA

KVALITETNO I UKUSNO ISKUSTVO

Svježi i kvalitetna riba svakog
dana za Vas i Vaše najmilije.